Schoonheids- & Kapsalon Anna

Diensten

 

Wij bieden u de meest uitgebreide gezichtsbehandelingen aan. Wij gebruiken naast de reguliere harstechnieken ook de nieuwe manier van gezichtsontharingen met draad. Deze behandeling is volkomen natuurlijk, dat wil zeggen dat er geen lijm of chemische middelen bij gebruikt worden. Het heeft geen bijwerkingen en is zelfs goed voor de doorbloeding van de huid. Door deze behandeling worden uw dode huidcellen verwijderd. 


Bij de reguliere ontharingsmethoden met harslijm en harsdoekjes kan uw huid uitgerekt worden waardoor er meer rimpels op uw gezicht kunnen verschijnen. Deze nieuwe techniek wordt steeds meer ook in Nederland toegepast, maar is in de Oosterse landen al meer dan 70 jaar in gebruik. Bij deze techniek onstaat er geen irritatie van de huid, deze blijft strak, omdat er niet aan getrokken wordt. Uiteraard hebben wij naast harsen nog vele andere gezichtbehandelingen. 

 

Verzorging van top tot teen

U wordt geholpen door een professionele kapster met meer dan 25 jaar ervaring. Deze oosterse kapster is niet alleen gekwalificeerd in Teheran (Iran) maar heeft ook verschillende Nederlandse diploma´s en certificaten. U bent dus verzekerd van een goed resultaat. Natuurlijk kunt u naast knippen ook uw haar laten verven, permanenten, coup-soleilen, verlengen met Extensions en nog veel meer. Zie Tarieven.